You are currently viewing Svensk Linje söker formgivare

Svensk Linje söker formgivare

  • Post author:
  • Post category:Bloggen

Svensk Linje söker formgivare!

Svensk Linje är har funnits sedan 1942 och är Fria Moderata Studentförbundets organ. Linjen ägnar sig åt liberal och konservativ debatt och försöker alltid utmana läsarna med nya perspektiv och kontroversiella artiklar. Vi är både ett forum för etablerade skribenter men också ett verktyg för våra medlemmar att utveckla sin penna. Under åren har bland andra Carl Bildt, Mats Svegfors, Cecilia Stegö Chilò och Markus Uvell varit redaktörer. Svensk Linje når ungefär 4500 prenumeranter varje nummer.

Nu söker Svensk Linje en ny formgivare. Formgivaren bör ha ett intresse för grafisk design och layout. Tidningen görs i InDesign eller annat formgivningsprogram. Är du dessutom duktig på till exempel Photoshop är det självklart ett plus. Du behöver vara noggrann både språkligt och formgivningsmässigt och med deadlines.

Formgivaren sitter i Svensk Linjes redaktion så uppdraget ger möjlighet att påverka mer än bara ytan på varje nummer. Du ges också möjlighet att skriva egna artiklar.

Är du intresserad? Hör av dig till redaktören Henrik Hall på [email protected] eller 0704-167414 med frågor eller ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig.