FMSF ansöker om frihetligt böneutrop!

Med Växjös beslut som prejudikat och inspiration har Fria Moderata Studentförbundet sökt tillstånd att sprida vårt budskap på samma sätt.

”Att kunna sprida vårt ideologiska frihetsbudskap över hela Stockholm på 110 decibel från vår kanslilokal öppnar nya fantastiska möjligheter i opinionsbildning”, kommenterar ordförande Hugo Selling.ansökan

This Post Has 6 Comments

 1. Fredrik Wilkens

  Jag tycker detta var ett utmärkt initiativ. Såpass utmärkt att jag valde att skriva ett inlägg i den öppna Facebook-gruppen “Politisk Debattgrupp från Höger till Vänster”, där jag även lade in en kopia av den anmälan som ni offentliggjort här på hemsidan samt på Twitter. Döm om min förvåning när Facebook censurerade inlägget med hänvisning till att det strider mot Facebooks interna regler, utan att specificera vad de i sak ansåg strida mot deras regler. 2018 förefaller bli censurens år!

 2. Richard Holm

  Det är ett fult trick av kommungubbarna i Växjö att lägga ärendet hos polisen och diktera deras beslut. Det är förtäckt handling och borde ses som kriminellt eftersom man lurar folket genom att ha polisen som förkläde. Polisen i Växjö borde lägga in om detta som ett klagomål hos rikspolisstyrelsen, och ifrågasätta sin legitimitet för denna typ av ärenden.

 3. Amandus Carlenfors

  Hej, jag undrar hur det har gått eller går med denna ansökan?

 4. August

  Hur har det gått med detta?

Leave a Reply