En riktig borgerlig jämlikhetspolitik på jämlikhet.nu

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Bloggen

Debattvågorna går höga på tidningarnas debattsidor. Speciellt på SvD Brännpunkt har vi fått läsa dels Schlingmanns och Engströms försvar av den nymoderata linjen. Och dels starkt ifrågasättande texter som med rätta undrar om allt står rätt till i det moderata partihögkvarteret.

Frågan om huruvida kvoteringsförslagen är förankrade bland partiets medlemmar eller ej är en intressant fråga som förtjänar lite mer uppmärksamhet. Främst kan man dock ställa sig frågan hur partiledningen resonerar när man helt och hållet slänger ut den sista lilla skärvan liberalism som man ändå säger sig till stor del bygga sin politik på. Den kollektiva synen på könen är fullkomligt oförenlig med en politik för allas vår enskilda individuella frihet.

Jämlikhet.nu

Fria Moderata Studentförbundets kampanj jämlikhet.nu visar sig återigen vara högaktuell. Och alla som vill ha en riktig borgerlig jämlikhetspolitik uppmanas å det kraftigaste att stödja oss i kampen genom att bli medlemmar på sidan. För den intresserade kan avslöjas att en rapport på jämlikhetstemat kommer att presenteras under våren. Något att se fram emot i dessa tider av kvotering under “borgerlig” flagg.