Valvaka

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Bloggen

Svensk mainstreammedia har närmast unisont förklarat Demokraterna som vinnare. Det gjorde man förvisso gången innan och gången dessförinnan därtill men de välpålitliga källorna svek tydligen. Dock finns det i år faktiskt lite belägg för den snedvridn

a rapporteringen och valanalysen: Demokraterna är starkare än på länge. Den frihandelshatande regleringsförespråkaren hoppas (det är hans defaultlinje) på en säker seger men är man krigshjälte och bushkritisk republikan så har man en chans så länge hjärtat orkar slå (vilket möjligen inte är så mycket längre). Den mediala övervakningen har hittills varit ett skämt och vore det inte för vissa prominenta bloggare som exempelvis Dick Erixon, Johan Ingerö och Mathias Sundin skulle vi tvingas förlita oss på det genomideologiserade journalistetablissemangets bristfälliga rapportering. Nu är de äregiriga politikerna inne på sina respektive kampanjers slutfas efter att bitchar och mormoner har förpassats till skräphögen och natten till onsdagen 5:e november smäller det. Världens viktigaste val äger rum.
Med anledning av allt detta inbjuder därför Fria Moderata Studentförbundet alla insomnidrabbade politiska knarkare och förståsigpåare till en trevlig natt på förbundets kansli i Gamla stan för att dricka gravöl och festbärs och ytterligare mer därtill beroende på hur kvällen och valet utvecklar sig. Kl 23.00 öppnar vi portarna och en halvtimme senare börjar sändningen från valet och håller på så länge vi orkar. Är du sugen så kom förbi, och slå en pling på 0730 83 89 85 om du vill få mer info, eller skicka ett mail till [email protected], vetja. Väl mött.