You are currently viewing 16-19 november Brysselresa

16-19 november Brysselresa

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Kalendarium

Härmed öppnar anmälan till höstens Brysselresa!

Valrörelsedimman har precis lagt sig men frihetsrörelsen fortsätter: Följ med Sveriges skarpaste förbund och träffa politiker, opinionsbildare och lobbyorganisationer. Vi gästar Gunnar Hökmark som kommer att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter från parlamentet.

En ny regering med ny utrikes- och EU-minister tillträder snart i Stockholm. Samtidigt sitter 751 nya Europaparlamentariker i Espace Léopold och en ny kommission har tillträtt. Hur påverkar detta svensk politik, handel, snuset och din vardag?

Vi flyger ut söndagen den 16 november och hem onsdagen den 19 november. Vi kommer att leverera ett späckat schema där ni kommer att få träffa både framtida arbetsgivare och finna politisk inspiration. Resan avslutas med en grand tillställning på onsdagskvällen.

Ingår: Resa, boende, diverse måltider, kvällsaktiviteter och festlig tillställning på onsdagen. Utöver detta finns det gott om 1€ öl och billiga mackor.

Kostnad: 500kr

Sista anmälningsdag 28 september. Anmälan sker på följande formulär:http://korturl.com/Bryssel2014
Mer info på facebook-eventet.

Det finns ett mycket begränsat antal platser och presidiet kommer att göra urval snarast. Nya engagerade medlemmar prioriteras. Lär känna både EU och FMSF inifrån!

För frågor kontakta organisationssekreterare Hugo Selling
[email protected]
0723 712 059