Följ med FMSF till Tbilisi!

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Kalendarium

När: Onsdag 13 juni – Söndag 17 juni 

Var: Tbilisi, Georgien

Den 13 till17 juni åker FMSF till Georgiens huvudstad Tbilisi för att delta vid EDS Policy Days.

European Democratic Students är EPPs studentförbund och FMSFs europeiska sammarbetsorgan. Vi erbjuder en unik möjlighet att träffa, debattera och umgås med kollegor från hela Europa i ett av kontinentens mest spännande länder.

EDS och FMSF står för boende och förtäring men deltagarna bekostar själva sin resa, en snabb sökning ger vid hand priser runt 2400 ToR från Stockholm eller Köpenhamn, möjligt att det går att hitta billigare.

En konferens med EDS är ett garanterat minne för livet och ger en introduktion till värdlandet som är få förunnade. Missa inte chansen att följa med på sommarens (i skarp konkurrens med Freedom Flotilla) roligaste resa.

Är du intresserad av att följa med kontakta snarast förbundets internationella sekreterare Amanda Wollstad på [email protected] eller privat här på Facebook. Att enbart ‘delta’ på eventet räknas ej som intresseanmälan, ej heller kan vi garantera plats även om vi strävar efter att åka så många som möjligt. Naturligtvis ger vi besked så snart som möjligt för att underlätta planering och biljettbokning.

Mer information, inklusive ett preliminärt program, finns på http://edsnet.eu/index.php/activities/events/upcoming/294-policy-days-georgia