You are currently viewing Göteborg: Årsmöte 31/10

Göteborg: Årsmöte 31/10

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Kalendarium
När: Onsdag 31 oktober 2012 kl. 18.30
Var: Info kommer!
Ärade Studenter!
Ännu ett år har lagts till handlingarna, många diskussioner  och en resa eller två har ägt rum. Ett spännande år fyllt med politik, filosofi och annat gott. Jag skulle vilja passa på att tacka alla medlemmar för ert stöd under året och ge en eloge till alla de studenter som sett till att hålla diskussionen vid liv i Göteborg.
Nytt år nya tag, låt oss göra det här året bättre än det förra och se till att Fria Moderata Studentföreningen i Göteborg kan utvecklas och expandera!
Med det sagt vill jag bara hälsa dig välkommen till årets största händelse hos Fria Moderata Studentföreningen i Göteborg , när du, jag och våra andra kollegor i föreningen träffas över ett glas öl för att lägga grunden för det nya årets arbete, diskutera det gångna årets verksamhet och händelser samt väljer de som skall representera oss under det kommande året. Denna tillställning kommer att äga rum onsdagen den 31 Oktober, klockan 18.30. Under kvällen kommer det att bjudas på social samvaro, mat och en och annan diskussion.
Hoppas vi ses där, Välkommen och låt oss göra 2013 fantastiskt!
/Andreas Fock; Ordförande FMSG (Nomineringar till styrelsen skickas till [email protected] och skall senast vara inne en vecka innan årsmötet.)
Valberedningens förslag till styrelse:
Ordförande: Andreas Fock (omval)
Skattmästare: Robert Nilsson (omval)
Ledamöter:
Ida Enfeldt (nyval)
Carl-Johan Guldstrand (omval)
Daniel Nykvist (nyval)
Leopold Zainali (nyval)