Lund: Migrationens kraft med Norberg och Segerfeldt 6/2

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Kalendarium

När: Onsdag 6 februari kl. 19.00

Var: Palaestra, Lund

Lund får inom kort besök av nystartade Migro. Invandringsmotståndet sprider sig över Europa och främlingsfientliga partier driver de andra framför sig. Men migration är i själva verket en av vår tids starkaste krafter, en möjlig vinst för såväl den som flyttar, landet hon lämnar och landet hon kommer till. Migration ger människor skydd mot krig och förföljelse, dubblar storleken på världsekonomin och är utan jämförelse den mest effektiva fattigdomsbekämpare vi känner.

I denna bok presenterar Johan Norberg och Fredrik Segerfeldt på basis av modern forskning ett glödande upprop om varför det borde vara en mänskligrättighet att röra sig över nationsgränser och förklarar varför vi behöver mer migration – inte mindre.

Som ett samarbete mellan Ateneum, LUPEF, Centerstudenter Lund och Ung Liberal presenterar vi stolt en talarkväll med Johan Norberg och Fredrik Segerfeldt. Aktuella med en debattbok om varför öppna gränser borde vara något självklart kommer en spännande presentation av boken hållas.

Mer info kommer!
Alla är varmt välkomna!

Facebookeventet