You are currently viewing Stockholm: Debatträning inför Ung Idé 16/1

Stockholm: Debatträning inför Ung Idé 16/1

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Kalendarium

När: Onsdag den 16 Januari 2013 kl. 17.30

Var: Schönfeldts gränd 2, Gamla Stan

Bästa frihetsvänner,
Efter ett kort juluppehåll öppnar FMS Stockholm dörrarna till onsdagspuben. Vi har onsdagen den 16/1 äran att gästas av Hanif Bali (M). Hanif är en utmärkt retoriker med ett gediget förflutet inom opinionsbildning. Han kommer att dela med sig av sina bästa debattknep samt genomföra debattövningar där ni får chansen att pröva era färdigheter. Missa inte denna möjlighet till att öka ert humankapital!
Upplägg:
– Dörrarna öppnar från 17:30
– Hanif börjar kl 18:00
– Studentpriser i baren (Cash is King, 20-lappar fantastiskt uppskattat).
– Bring-a-friend är alltid välkommet!
Kom och debattera, diskutera och träffa nya samt gamla vänner. Där argumenten är viktigare än åsikterna! Kontakt: FMSF, Alexandra 076-1734943 alternativt FMS Stockholm, Joanna 070-4503934
__________Ungidé__________
Den 19/1 är FMSF inbjudna tillsammans med Luf, Muf, Ung pirat och Cuf att delta i debattävlingen Ungidé. Det kommer att vara en heldag med debatter, workshops och, det vi gillar allra bäst, högt i tak. Moderatorer är de två fantastiska herrarna Mattias Svensson och Johan Norberg. Vi kommer att ställa upp med ett lag på fem personer. Intresserad? Skicka intresseanmälning till Alexandra Ivanov via facebook alternativt till [email protected]! OBS: obligatorisk anmälan senast 16 januari vid intresse!