Stockholm: Ubåtsbesök och nationaldagsbrännboll; Göteborg: Nationaldagspicknick 6/6

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Kalendarium

När: Torsdag den 6 juni kl 13:00 (Ubåtsbesök) 15:00 (Picknick)

Var: Skeppsbron/Djurgården

Varmt välkommen att fira svenska flaggans dag med brännbollsspel och picknick ute på Djurgården tillsammans med Högerjuristerna, Handelshögern och FMS Stockholm!

Före brännbollsspelet har vi, tack vare Amanda Wollstad, möjligheten att besöka HMS Halland, en av flottans ubåtar, som ligger förtöjd vid Skeppsbron. För ubåtsbesöket ses vi klockan 13:00.

För att få följa med ombord behöver ni anmäla detta till Hugo Selling.

Kom med ett glatt patriotiskt humör så ordnar vi med dryck och tilltugg till bra pris! Ta gärna med vänner!

Facebookeventet

******

När: Torsdag 6 juni kl 12.00

Var: Slottsskogen, Göteborg

Ärade Studentförbundare!

Vare sig du är liberal eller konservativ, tror på individen framför allt eller familjen så samlas vi kring det som är stommen i det svenska, det odödliga, de evinnerliga, nämligen friheten! Svea rike nationaldag nalkas, låt oss samlas för att fira vår frihet och dess beskyddare Moder Svea!
Dagen till ära blir diskussionen inriktad på vad nationens betydelse har för människor, är det som vissa säger en bromskloss för utveckling, något vars betydelse vi bör minska på? Eller är det en enande faktor något att samlas kring och fira? Är den ett hinder eller en essentiell komponent för handel?
Med det sagt vill jag bara hälsa dig välkommen till årets nationaldagsfirande med Fria Moderata Studentföreningen i Göteborg , när du, jag och våra andra kollegor i föreningen träffas under det svenska banéret och lyfter ett glas till dess ära! Diskuterar hur vi skall lägga grunden för nationens utvecklande och väl!
Denna tillställning kommer att äga rum vid lämpligt firande av flaggan och sedermera på valfri pub. Under dagen kommer det att bjudas på social samvaro, dryck och en och annan diskussion.

Cum populo pro patria! Med folket för fosterlandet!
/Andreas Fock; Ordförande i FMSG

Facebookeventet