Uppsala: EU, Euron och Europa – Seminarium med Heimdal och FMSF 24/11

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Kalendarium
När: Lördag 24 november kl. 13.00
Var: Föreningen Heimdals lokal “grottan, St Larsgatan 10, Uppsala
Lördagen den 24 november arrangerar Föreningen Heimdal och FMSF (Fria moderata studentförbundet) tillsammans ett seminarium i Uppsala med ämnet ”EU, Euron och Europa”.
Det blir en spännande eftermiddag med flera föredrag, fika och paneldiskussion, samt en följande sittning på kvällen för den som vill. Hela arrangemanget (se program nedan) är öppet för allmänheten, men för sittningen krävs en anmälan till [email protected].
Seminariet hålls på föreningen Heimdals lokal ”Grottan” på S:t Larsgatan 10, Uppsala. Inträde är 20 kr, eller 250 kr om man vill gå på sittningen. Fika ingår i båda alternativen.
Anmälan till sittningen sker senast den 22 november till Beatrice Widell, [email protected] eller på lista i lokalen.
Programmet ser ut som följer:
13.00 Välkomstord
13.30 Föredrag: Nils Lundgren – Euron. Nils var partiledare för Junilistan, satt i EP 2004-09, är dr. i nationalekonomi på SU och ledamot av Ingenjörsvetenskapsakademin.
14.30 Föredrag: Olof Ehrenkrona – Europa. Stabschef för Carl Bildt, på 1970-talet var han bl.a. vice ordf i FMSF och politisk sekreterare i Heimdal
15.30 Fika
16.00 Föredrag: Christofer Fjellner – EU. Europaparlamentariker (M)
17.00 Paneldiskussion ledd av Stefan Olsson Med samtliga ovan nämnda samt Erik Lakomaa (politisk konsult, dr i ekonomisk historia, kampanjchef för “Medborgare mot EMU”, tidigare ledarskribent på SvD, Utsedd till världens bästa konsult under 40 av en tidning i USA).
18.00 Slut
19.00 Sittning
Varmt välkomna!