Den nya frihetstiden

Den nya frihetstiden
Den nya frihetstiden
844 Nedladdningar

Stockholm 2015-07-15

Under Almedalsveckan i Visby släppte Fria Moderata Studentförbundets presidium en rapport: »Den Nya Frihetstiden!«. För att alla medlemmar och intressenter skall ha möjlighet att ta del av rapporten lägger vi nu upp den som PDF.

Den Nya Frihetstiden

Det är när vi värderar och tar kontroll över våra egna liv som vi kan påverka framtiden och samhällsutvecklingen. Vi är inte passiva varelser som lealöst följer strömmen framåt utan människor som tack vare att vi av egen kraft lever i stunden även kommer att få åt njuta framtiden.

Framför dig ser du Fria Moderata Studentförbundets senaste rapport: Den nya frihetstiden! Marknad, människovärde och möjligheter. Det är således dags att blicka framåt. Vi måste släppa det dysfunktionella och det destruktiva för att istället omfamna det frihetsbejakande och det framtidsinriktade. För att lyckas med detta måste vi dock först lära känna såväl historien som vår egen samtid. Det som är och har varit får oss att förstå det som komma skall – och vad som måste göras, om vi önskar förändra historiens gång.

Sverige har inte bara vackra sommarmånader, utan även ett av världens högsta skattetryck och en socialistisk rödgrön regering, som föraktar allt vad frihet heter. Låt oss befria människan från dessa bojor och skapa en ny värd. En värld där vi har ett polisväsende värt namnet, en skola som lär barn att läsa och ett företagsklimat som uppmuntrar kreativitet och värdeskapande.

Vi unga studenter måste flytta fram våra positioner och säga ifrån. Vi accepterarinte ett samhälle utan människovärde och frihet. Rättigheter går hand i hand med skyldigheter, och vi kräver båda. För framtiden är människans – i den nya frihetstiden!
 
Trevlig läsning!

________
Kontakt
Förbundsordförande Alexandra Ivanov
E-post: [email protected]
Telefon: 073 550 11 23