Nyheter

DN 20/9 ”Legalisering kan bromsa organiserad brottslighet”

tullen

Studentförbundets ordförande Hugo Selling och viceordförande Alexander Fritz Englund skriver på DN Debatt varför de moderata länsförbundsordförandena i Västra Götaland, Skåne och Stockholms stad och län Johnny Magnusson, Lars-Ingvar Ljungman, Kjell Jansson och Joakim Larsson har fel om narkotikalagstiftning.
Artikeln går att läsa här.


Moderaternas förbundsordförande från Stockholm, Västra Götaland…

Läs mer

En ny generation: Idéer i arv från Mats Johansson

mats minnesbok omslag FINAL

I juni 2017 gick Mats Johansson, Frivärlds grundare och en vän av Studentförbundet, oväntat bort. I samband med en minnesstund i Stockholm släppte Frivärld en minnesskrift som redigerades av förbundsordförande emerita Alexandra Ivanov. I den skriver flera av Utrikesakademins alumner om vad Mats Johansson betytt för svensk politik. Här publicerar vi förbundsordförande Hugo Sellings bidrag…

Läs mer

Kärkkäinen vikarierande ledarskribent Smålandsposten

SMP

Under sommaren 2017 är viceordförande Catarina Kärkkäinen vikarierande ledarskribent på moderata Smålandsposten (SMP). SMP verkar i sina ledare för ”kristna värderingar, konservativ ideologii förening med liberal idétradition samt för näringsfrihetens och äganderättens bevarande”. Du hittar hennes ledare på www.smp.se/om/catarina+karkkainene Hittills publicerade ledare:
10/8 Polisbrist hot mot hela samhället
11/8 Fri hyra eller fler hus
14/8 Fri eller…

Läs mer
Alla inlägg