Biologisk terrorism som practical joke

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Bloggen

Kan inte glömma bort att fundera på SSU:s uppmaning till att matförgifta anställda i Svenskt Näringsliv. Har de ens insett hur allvarligt det är? Och har de verkligen funderat igenom vad konsekvenserna av att avskaffa kapitalismen är? Det är inga små 14-åringa tomtar vi snacka om nu, utan representanter för Stockholmsdistriktet i SSU!

Kapitalismen är lika mycket Wall Streets finanshajar, som man i dessa dagar kan ha olika åsikter om (Se debatten mellan Norberg och  Martinsson) som invandraren på hörnet som säljer godis och

grönsaker. Kapitalismen är det enda ekonomiska system som inte bygger på massivt förtryck och som tillåter olika intressen att få samverka. Min smak för hårdrock och lösgodis är helt förenlig med din smak för schlager och chips. Har SSU inte fattat det, eller försöker de bara klistra på begreppet kapitalism på saker de ogillar, som att folk inte mår dåligt?

Och att i dessa dagar då Al-Qaida faktiskt utgör ett massivt hot mot hela västvärlden, även Sverige, är det kanske inte så lämpligt att göra “ironiska” uppmaningar till biologisk terrorism. Att den svenska debatten har blivit så vänstervriden att ingen verkar finna det upprörda när det uppmanas till brott mot näringlivsföreträdare är något otäckt.

Idag för 25 år sedan protesterades det mot löntagarefonderna, ett projekt som om genomfört i full skala hade gjort Sverige till en socialiststat model Yugoslavien. Idag är det ingen som längre vill ha löntagarfonder och den 4 Oktober kallas för Kanelbullens dag. Det verkar i alla fall skett viss förbättring, numera är det faktiskt tillåtet för företagare att dra in en hel del deg.