You are currently viewing Historiens vingslag: Ron Paul

Historiens vingslag: Ron Paul

 • Inläggsförfattare:
 • Inläggskategori:Bloggen
 • Kommentarer på inlägget:2 Kommentarer

Det är viktigt med förebilder inom politik. En person eller rörelse som inspirerar och ger energi. Personligen har jag många förebilder och tar ofta inspiration från de många goda tankar som redan har tänkts.

Samtidigt får inte glömma bort att vi lever i en föränderlig värld. I en värld där det finns de som vill inskränka och hota vår frihet och de som vill att friheten ska bli större. Där måste vi alltid vara de som står för mer frihet – och när andra inte följer vårt exempel måste vi säga ifrån och visa att vi menar allvar.

Students For Liberty samlar hundratusentals studenter och har skapat en fantastisk arena för idé- och kunskapsutbyte. Tyvärr har de nu valt att till sin internationella konferens som samla tiotusentals studenter bjuda in en person som använder sitt varumärke till att legitimera den ryska regimen och deras övertramp mot de mest grundläggande mänskliga rättigheterna.

Det är en farlig väg att gå när man blandar ihop en strävan efter frihet med att stå ensam. Därför skrivet jag nu med de två kloka kvinnorna Eglė Markevičiūtė och Irena Schneider om varför SFL måste tänka om. Läs gärna mer på länken och glöm inte bort att stå på rätt sida när historiens vingslag slår.

www.idontsupportronpaul.com/

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Per Holmblad

  Hejsan jag läser vad ni skrivit i inslaget “Historiens vingslag: Ron Paul” och jag håller med om att det finns många krafter som försöker att begränsa vår frihet och jag är överens med er om att det är viktigt att försvara den. Det visar ju inte minst manifestationen i Paris vad beträffar yttrandefriheten. Därför blir jag betryckt när jag läser att ni vill förhindra någon och förneka honom sin frihet att yttra sig. Att vi inte alla har samma åsikt är helt naturligt och så kommer det kommer att bestå men om man skall visa yttrandefriheten någon som helst respekt så bör man enligt mig låta alla yttra sig och sedan får man argumentera angående varför man är av en annan åsikt. Allt annat måste väl ändå vara djupt odemokratiskt. “Ja till yttrandefrihet och demokrati”

 2. Lisa Engström

  Ron Paul är en av de få vettiga inom amerikansk politik idag. De enda som utgör ett hot mot världsfreden är USA’s fascistiska skuggregim som begår statskupper och störtar anti-amerikanska nationella ledare i andra länder och Israel. 2000 palestinier varav 500 barn har dödats sedan juli förra året!!??

  De enda som kränker de grundläggande mänskliga rättigheterna, förstör, slår sönder, plundrar, begår finansiell terror är det imprealistiska USA i sin sinnessjuka agenda som går ut på att ta världsherraväldet.

  Ron Paul går också i bräschen för att End the Fed och den resterande bankmaffain med kriminella bankster som Goldman Sahs och JP Morgan i spetsen som systematiskt plundrar det amerikanska folket.

  Så lägg av med er förbannade anti-rysspropaganda!!

  Så jag förstår faktiskt inte vad det är ni sitter och svamlar om.

Lämna ett svar