You are currently viewing Historiens vingslag: Ron Paul

Historiens vingslag: Ron Paul

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Bloggen

Det är viktigt med förebilder inom politik. En person eller rörelse som inspirerar och ger energi. Personligen har jag många förebilder och tar ofta inspiration från de många goda tankar som redan har tänkts.

Samtidigt får inte glömma bort att vi lever i en föränderlig värld. I en värld där det finns de som vill inskränka och hota vår frihet och de som vill att friheten ska bli större. Där måste vi alltid vara de som står för mer frihet – och när andra inte följer vårt exempel måste vi säga ifrån och visa att vi menar allvar.

Students For Liberty samlar hundratusentals studenter och har skapat en fantastisk arena för idé- och kunskapsutbyte. Tyvärr har de nu valt att till sin internationella konferens som samla tiotusentals studenter bjuda in en person som använder sitt varumärke till att legitimera den ryska regimen och deras övertramp mot de mest grundläggande mänskliga rättigheterna.

Det är en farlig väg att gå när man blandar ihop en strävan efter frihet med att stå ensam. Därför skrivet jag nu med de två kloka kvinnorna Eglė Markevičiūtė och Irena Schneider om varför SFL måste tänka om. Läs gärna mer på länken och glöm inte bort att stå på rätt sida när historiens vingslag slår.

www.idontsupportronpaul.com/