Lund: Boksläpp, Eurokrasch av Johan Norberg 9/10

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Kalendarium
När: Tisdag 9 oktober kl. 19.00
Var: Paradisgatan 5H, Lund
9/10 kl 19.00 – Eurokrasch – En tragedi i tre akter Grekland håller på att rämna, Portugal, Italien och Spanien är oroväckande nära samma öde och Tyskland står som den Europeiska unionens egen Atlas. Hur hamnade vi här? Hur blev det Europeiska projektet en härva av skuldsättning och statsbidrag?
LUPEF och Studentföreningen Ateneum presenterar stolt Johan Norberg, författare av “Till världskapitalismens försvar” och “En perfekt storm” och “När människan skapade världen”.
Johan är nu tillbaka med en ny bok om eurokrisen. I “Eurokrasch – En tragedi i tre akter” förklarar han ursprunget av den Europeiska konstallationen, och var den nu är på väg. Den 9:e Oktober klockan 19 är det officiell release för boken i sammarbete med LUPEF och Studentföreningen Ateneum i Eden Hörsal på Paradisgatan 5H. Kom och hör om, och diskutera, det som mycket väl kan bli den europeiska krisen. OBS. Boken kommer att säljas till mycket förmånligt pris på plats! Passa på att få en djupare analys av eurokraschen, och utöka utbudet i bokhyllan där hemma.