Richard Forsén ny organisationssekreterare

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Nyheter

Fria Moderata Studentförbundets presidium har i samråd med ordföranderådet beslutat att anställa Richard Forsén som ny organisationssekreterare.

Richard har en bred erfarenhet av kår- och föreningsuppdrag ifrån Lund och har bland annat suttit i styrelsen för Studentföreningen Ateneum som talarkvällsansvarig.

Richard Forsén

 

”Jag är oerhört hedrad över presidiets och ordföranderådets förtroende. Jag ser i synnerhet fram emot att arbeta med förbundets samtliga medlemsföreningar på olika håll i vårt avlånga land. Denna breda lokala förankring är en av förbundets stora styrkor, likaså förbundets närvaro internationellt inom exempelvis ramen för EDS och European Students for Liberty. Även möjligheten att medarrangera rapportsläpp, seminarier och andra förbundsaktiviteter ligger mig väldigt varmt om hjärtat – i synnerhet med siktet inställt på riksdagsvalet i september”, säger Richard i en kommentar.

Presidiet bedömer att Richard har rätt förmågor, erfarenheter och karaktär för uppgiften som organisationssekreterare att framgångsrikt kunna representera förbundet. Som organisationssekreterare kommer Richard främst att ansvara för förbundets administrativa och ekonomiska frågor samt sambandet med förbundets medlemsföreningar. Utöver detta så kommer Richard även att bedriva research, utforma nya kampanjer och skrifter samt arrangera evenemang i förbundets regi.

Vi är glada att ha Richard som ett tillskott på vårt kansli och önskar honom varmt lycka till!

/Presidiet

Richards e-post och telefonnummer är:

[email protected]

070 35 44 120