Presidium

Presidiet är Fria Moderata Studentförbundets verkställande organ. Det består av ordföranden och fyra viceordföranden vilka väljs av förbundets representantskap.

 

ck pressbild

Förbundsordförande Catarina Kärkkäinen
Catarina Kärkkäinen är ordförande för FMSF och finns tillgänglig för föreningar och medlemmar dygnet runt. Hon kommer från Aneby i Småland, men bor nu i Stockholm och studerar politices kandidatprogrammet vid Uppsala universitet. Hon har även studerat filosofi. Vid sidan av studierna och arbetet som ordförande arbetar hon som ledarskribent. Hennes största ideologiska inspiration finnes i Ayn Rand, John Locke och Anders Chydenius. Två skönlitterära favoritförfattare är Richard Bach och Vilhelm Moberg. Catarina har en bakgrund som viceordförande i FMSF samt ordförande i Linköpings Fria Moderata Studentförening.

Mejl: catarina.karkkainen@fmsf.se
Telefon: 070 29 29 025
Twitter: CatarinaKarkk
Facebook: Catarina Kärkkäinen
Instagram: CatarinaKarkk

VICTORIAViceordförande Victoria Elmgren

Victoria Elmgren från Stockholm men flyttade snart till Uppsala för att studera juridik. Under studietiden var Victoria ordförande för Geijerska studentföreningen samt styrelseledamot i Juridiska föreningen. Hon har även slösat både tid och pengar på studieterminer vid Panthéon-Assas, Paris respektive på Berghs School of Communication, Stockholm.

Därefter har Victoria gjort praktik hos Moderata Europaparlamentarikern Christofer Fjellner samt på UD vid Svenska konsulatet i Mumbai. Innan hon lämnade Sverige hann hon skänka en ekorre till Heimdal, en iller till FMS och en väl bekant Liden Vid Kanin till Ateneum. Just det- Sokrates!

Victoria är särskilt intresserad av mobilitet. Hon har arbetat för Kungliga Automobil Klubben och arbetar numera på branschorganisationen BIL Sweden. Övriga intressen (förutom djurhållning) är skidåkning med kringaktiviteter.

Mejl: victoria.elmgren@fmsf.se
Telefon: 0763927477 / 0704598278
Twitter VictoriaElmgren
Facebook: Victoria Elmgren
Instagram: SjuktTaggad

GustafViceordförande Gustaf Reinfeldt
Gustaf Reinfeldt läser kandidatprogrammet i praktisk filosofi, politik och ekonomi samt kurser i historia vid Lunds universitet. Gustaf är Studentförbundets internationelle sekreterare och har en bakgrund i Lundaföreningen Ateneums styrelse. Innan studierna har Gustaf jobbat på kommunikationsbyrån Prime och Timbro samt var kommunpolitiskt aktiv i Solna kommun. Parallellt med studierna arbetar Gustaf som talskrivare för Moderaternas oppositionsråd i Malmö stad.

Mejl: gustaf.reinfeldt@fmsf.se
Telefon: 0723 00 63 00
Twitter: GustafReinfeldt
Facebook: Gustaf Reinfeldt 
Instagram: GustafReinfeldt

 

 

Viceordförande Albin ZettervallAlbinZettervall
Albin Zettervall är ordförande emeritus för Geijerska studentföreningen, men är ursprungligen från Luleå. Albin studerar juridik vid Uppsala universitet och har tidigare läst retorik och ekonomisk historia vid samma lärosäte. Han har som bakgrund ett stort engagemang i Moderata Ungdomsförbundet, och var ordförande för Norrbottensdistriktet mellan 2013 och 2015. Albin är även engagerad i Birkarlarna på Norrlands nation och vurmar starkt för lokalhistoria och hembygdsrörelse.

Mejl: albin.zettervall@fmsf.se
Telefon: 0738 42 16 13
Twitter: AlbinZettervall 
Facebook: Albin Zettervall 
Instagram: AlbinZettervall