You are currently viewing Alexander Fritz Englund ny organisationssekreterare

Alexander Fritz Englund ny organisationssekreterare

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Bloggen
  • Kommentarer på inlägget:1 Kommentar
AFE
FOTO: Timbro

Fria Moderata Studentförbundets presidium har, i samråd med ordföranderådet, beslutat att anställa Alexander Fritz Englund som ny organisationssekreterare.

Alexander har sin politiska bakgrund i MUF Norra Älvsborg och har en kandidatexamen i ekonomi från Uppsala universitet och har även läst universitetskurser i tyska, slovakiska och teoretisk filosofi.

Till höst kommer Alexander att fortsätta sina studier vid Stockholms Handelshögskolas masterprogram.

 

Alexander har tidigare gjort praktik i Europaparlamentet för Moderate europaparlamentarikern Anna Ibrasagic samt jobbat som researcher på Timbro.

Presidiet bedömer att Alexander har rätt färdigheter, erfarenheter och karaktär för att kunna lösa uppgifterna som organisationssekreterare och representera förbundet på gott sätt utåt.

På FMSF:s kansli kommer Alexander främst att ansvara för administration och ekonomifrågor, kontakt med förbundets föreningar samt research och utformande av nya kampanjer och skrifter.

Vi är glada över att Alexander tackat ja till att bli en del av vårt kansli och önskar honom varmt lycka till!

/Presidiet

Alexander kontaktas via
[email protected]
0733 548 527

Detta inlägg har en kommentar

  1. Sonja Olsson

    Läste med allra största intresse inlägget i SvD för någon vecka sedan av Storgärds/Fritz Englund … häpnade över att inget alliansparti reagerat på att s sökt genomdriva en grundlagsändring i det tysta. Nu är de här unga männen på väg att vända ett hangarfartyg. Inte illa! Om Sverige och svensk politik ska förändras till det bättre måste det tydligen ske underifrån.

Lämna ett svar