You are currently viewing Platsannons: FMSF söker ny organisationssekreterare!

Platsannons: FMSF söker ny organisationssekreterare!

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Nyheter

Ta chansen att jobba för Sveriges äldsta politiska studentförbund!

Fria Moderata Studentförbundet söker en ny organisationssekreterare till sitt kansli i Stockholm. Som sekreterare kommer du att spela en central roll i Sveriges viktigaste frihetsrörelse som samlat liberala och konservativa studenter sedan 1942. Utöver ett mandat att utveckla och företräda Studentförbundet kommer du få chansen att knyta kontakter med Studentförbundets seniorskollegium och åka på spännande resor med våra internationella samarbetsorganisationer. 

Du bör ha en god problemlösningsförmåga, vara stresstålig och trivas med att jobba både ensam och tillsammans med andra. Tjänsten innebär mycket eget ansvar, men också en stor flexibilitet och möjligheter att utveckla Studentförbundets verksamhet på eget initiativ.

Arbetet består i att bistå förbundets ordförande och presidiet samt att sköta kontakt med studentföreningarna. Sekreteraren förväntas att utvärdera och rapportera om hur arbetet på kansliet fortskridit till förbundets presidium på veckobasis. Du kommer huvudsakligen att ansvara för förbundets löpande bokföring och betala räkningar. Vi ser därför att du gärna har god vana och förståelse för ekonomi och bokföringssystem.

Arbetsuppgifterna kommer i övrigt att variera beroende på förbundets övriga verksamhet och kan bestå i allt från att organisera resorna till Almedalen och Bryssel till att förbereda och genomföra kampanjer, rapportsläpp och sittningar.

Du bör kunna hantera sociala medier och olika redigeringsverktyg. Vi förutsätter att du delar Fria Moderata Studentförbundets värderingar om rättsstat, demokrati, marknadsekonomi och frihet för den enskilde – samt att du är redo att kämpa för ett Sverige där du själv får bestämma mycket mera än i dagens samhälle där stat och kommun bestämmer åt dig.

Tjänsten är deltid och oreglerad vilket innebär att du även kommer att arbeta kvällar och helger. Tjänsten är en projektanställning från och med terminsstarten september 2017 med möjlighet till förlängning fram till och med Representantskapet 2018.

Ansökningar, i form av CV och personligt brev, skickas till [email protected] Alla ansökningar som kommer in granskas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

fmsf ck