You are currently viewing Studentförbundet söker sekreterare

Studentförbundet söker sekreterare

Fria Moderata Studentförbundet söker en förbundssekreterare alternativt organisationssekreterare till sitt kansli i Stockholm. Studentförbundet har funnits sedan 1942 och är ett förbund av liberala och konservativa studentföreningar vid landets universitet och högskolor.

Du bör ha god problemlösningsförmåga, vara stresstålig och trivas att jobba både ensam och tillsammans med andra. Tjänsten innebär mycket eget ansvar, men också flexibilitet och stor möjlighet att utveckla Studentförbundets verksamhet på eget initiativ.

Du kommer huvudsakligen att ansvara för förbundets administration i form av ekonomi, post, ansökningar och medlemsregister. Ekonomin kommer du att ansvara för i form av löpande bokföring, betalning av räkningar och fakturering. Vi ser därför att du har vana av och förståelse för ekonomisk redovisning. Arbetet kommer även att bestå i att bistå förbundets ordförande och presidium samt att sköta viss kontakt med föreningarna. Stor vikt kommer därför att fästas vid personliga egenskaper.

Arbetsuppgifterna kommer i övrigt att variera beroende på förbundets övriga verksamhet och kan bestå i allt från att organisera resor till Almedalen och Bryssel till att planera och genomföra förbundsseminarier och kampanjer.

Du bör ha erfarenhet av sociala medier och kunna uttrycka dig väl i skrift. Det är en fördel om du tidigare arbetat i WordPress. Ytterligare kunskaper inom kommunikation och grafisk formgivning är meriterande.

Vi förutsätter att du delar Fria Moderata Studentförbundets värderingar.

Tjänstens omfattning och funktion som förbundssekreterare eller organisationssekreterare kommer att anpassas efter den tillträdande tjänstemannens möjligheter och kvalifikationer. Tidsomfattning kan anpassas mellan 50 och 100 procent. Tjänsten innebär att du kommer att arbeta på kontorstid liksom stundvis på kvällar och helger. Tillträde i mars 2024 eller efter överenskommelse.

Ansökningar, i form av CV och personligt brev, skickas till förbundsordförande Linnea Dubois på [email protected] senast den 3 mars 2024.

Vid frågor, kontakta förbundsordförande Linnea Dubois.

Varmt välkommen med din ansökan!