Dags att skriva en ny bok

 • Inläggsförfattare:
 • Inläggskategori:Bloggen
 • Kommentarer på inlägget:1 Kommentar

Så kom då ännu ett besked om Socialdemokratins förfall. Bodström stannar med familjen i USA och sätter sig kanske och skriver på en ny bok. Om den säljer bra eller inte är dock av mindre vikt då han kasserar ut skattepengar från Riksdagen även framöver.

Förbundsordförande emeritus Tobias Sjös bidrag till valrörelsens musikutbud handlar i ett klipp om just Bodström och hans bravader. Ta en titt igen och tänk en stund på Socialdemokratins kollaps så blir du nog på bra humör resten av dagen.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=QtshR5PF3QY&fs=1&hl=sv_SE&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999]

Detta inlägg har en kommentar

 1. john olsson

  Thomas Bodström stiger i min aktning då han vågade bara “took off” and move to USA med sin familj. Man lever bara en gång på denna Jord och då måste man ta chanser. Jag gjorde samma sak årtionden sedan, då jag tog min familj och emigrerade till USA och ångrar inte det.

  Men jag kan garantera att stannar han i USA en tid kommer det bli mycket svårt flytta tillbaka till Sverige. USA har en mycket friare livsstil och det kommer bli svårt för honom och hans familj att anpassa sig till lilla trångsynta Sverige igen. Men eftersom han har vänner i Sosse-partiet kanske det blir lättare förstås. Dom har ju en massa fördelar som vi andra inte har.

  Jag känner många svenskar, inklusive mig själv som försökt flytta hem, men efter ett tag flyttar man tillbaka till USA igen.

  När han bott i USA ett tag kommer han också snart att inse att sossarnas anti-USA propaganda dom bedrivit är en stor lögn. Då hoppas jag han skriver en bok om detta och berättar om hur USA fungerar i verkligheten.

Lämna ett svar