You are currently viewing Höstgimo 2015!

Höstgimo 2015!

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Bloggen

Vänner,

FMSF har det stora nöjet att hälsa alla medlemmar välkomna till Höstgimo den 4 till 6 december på Solviken, Tranås!

Under de senaste åren har Fria Moderata Studentförbundet med dess medlemmar och föreningar visat att vi är en av Sveriges viktigaste politiska krafter. Vi behöver således fler forum för att stöta och blöta morgondagens idéer – Höstgimo är ett utmärkt sådant tillfälle.

Höstgimo har under vår 73-åriga historia förekommit i olika skepnader och är i dag inte reglerat i förbundets stadga. Det bör ses som ett tillfälle att samlas för diskussion, intressanta anföranden och traditionsenliga kvällssittningar åtföljda av nattliga diskussioner. Muntration och tradition står på programmet!

Missa inte höstens politiska höjdpunkt!

Anmälan: www.korturl.com/Hostgimo15

Den 16 november är sista anmälningsdag. Deltagande bekräftas genom att betala in anmälningsavgiften – antalet platser är begränsade och vi tillämpar »först till kvarn« metoden, dock med hänsyn till vikten av geografisk spridning. Utöver detta är förbundets seniorer och inbjudna gäster hjärtligt välkomna!

Information om betalning kommer att skickas ut per mail den 16 november. Observera att studentdeltagande reserveras för föreningarnas aktiva studentmedlemmar. Vid frågor kontakta Lucas Karlsson på [email protected]

Kostnad
Student 550:-
Senior 1500:-
Inbjuden gäst 1500:-

I anmälningsavgiften ingår:

– Två nätter på Solviken
– Helpension: Frukostbuffé, lunch, middag samt för- och eftermiddagskaffe
– Middagsdryck båda kvällarna
– Tal och sång
– Ett späckat schema

Agenda
Festligheterna börjar klockan 16.00 fredag. Vi kommer att börja med en vass talare, och därefter en klassisk (liberal) femkamp. Lördagen kommer att bjuda på debatt och diskussion samt talarpass. Varje förening, samt presidiet, erbjuds dessutom möjlighet att utföra ett studentikost »spex« under lördagens middag: den förening som deltagarna bedömer utför bästa uppträdande vinner en gammeldansk! 


En gång i tiden sade Anders Borg att »landstinget är farligare än knark«. Vad bidrar du med i år?

Vid frågor kontakta

Förbundsordförande Alexandra Ivanov 073 550 11 23
Förbundssekreterare Lucas Karlsson 076 307 89 90