Utlysning: Sakpolitisk sekreterare för FMSF

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Bloggen

Söker du nya utmaningar i ditt engagemang för friheten?

Fria Moderata studentförbundet, FMSF, söker just nu efter en eller flera sakpolitiska sekreterare. Förbundet har tidigare haft försvars- och säkerhetspolitisk sekreterare, arbetsmarknadspolitisk sekreterare, och utbildningspolitisk sekreterare, och om du har ett politikområde som du skulle vilja påverka men idag saknar en plattform att kunna göra det så är det här din chans. 

I uppdraget, som är tidsbestämt, ingår att producera rapporter, debattartiklar, anordna evenemang samt planera politiska utspel vilka bidrar till debatt såväl internt inom förbundet som externt. Hur uppdraget i praktiken utformas är upp till dig som sekreterare att specificera tillsammans med förbundets presidium.

Fria Moderata Studentförbundet söker dig som gillar att skriva, är initiativrik och har ett kreativt perspektiv på hur man kan engagera och provocera i den politiska debatten. Meriterande är tidigare engagemang i FMSF samt erfarenhet av politisk opinionsbildning.

Sista datum för ansökan är 31 juli men vi ser gärna att du inkommer med intresseanmälan tidigare. Ansökan skall inkomma till kansliet per mejl: [email protected].

Hör mer om vad rollen kan innbära från vår tidigare försvars- och säkerhetspolitiska sekreterare Zebulon Carlander.

Vid frågor om uppdraget kontakta ordförande John Norell per mail [email protected] eller telefon 0702269407.