You are currently viewing FMSF söker nya försvarspolitisk sekreterare!

FMSF söker nya försvarspolitisk sekreterare!

  • Post author:
  • Post category:Bloggen

Fria Moderata Studentförbundet söker en försvars- och säkerhetspolitisk sekreterare!

Söker du nya utmaningar i ditt engagemang för friheten? Är du konservativ eller liberal och tenderar vara något av en MÖP? FMSF söker en försvars- och säkerhetspolitisk sekreterare som är med och utvecklar samt driver de politiska frågorna kring ämnet. I uppdraget ingår att producera rapporter, debattartiklar samt planera övriga politiska utspel vilka bidrar till debatten såväl internt inom förbundet som externt. Hur uppdraget i praktiken utformas är upp till dig som sekreterare där du kommer att bära ansvaret för detsamma, men vi ser gärna att du i ditt uppdrag engagerar fler genom att exempelvis tillsätta utskott eller dylikt.

Fria Moderata Studentförbundet söker dig som uppskattar att utmana antalet aktiva timmar på dygnet, gillar att skriva, är initiativrik och har ett kreativt perspektiv på hur man kan vända och vrida på uppdragsämnet för att engagera och provocera fler i den försvars- och säkerhetspolitiska debatten. Meriterande är tidigare engagemang i FMSF samt erfarenhet av militär- och försvarspolitiska frågor.

Sista datum för ansökan är torsdagen den 1:a oktober. Ansökan skall inkomma till förbundssekreterare Lucas Karlsson per mail [email protected].

Vid frågor om uppdraget kontakta Lucas per mail [email protected] eller per telefon 076-307 89 90.