Förbundsseminarium om antisemitism 3–5/12

Fria Moderata Studentförbundet arrangerar ett förbundsseminarium om antisemitism i Stockholm under första helgen i december. Vi börjar på fredagseftermiddagen den 3 december och slutar vid lunchtid söndagen den 5 december. Bland de medverkande finns ledande experter, forskare och opinionsbildare inom området, exempelvis Henrik Bachner, Eli Göndör, Jonathan Leman, Heléne Lööw och Lena Posner-Körösi.

Under kvällarna på fredagen och lördagen ordnas traditionella sittningar. I anslutning till seminariet kommer en rapport att släppas. I deltagaravgiften på 250 kr ingår två sittningar, kaffe och lunch på lördagen. Föranmälan krävs. Reseersättning utgår (se nedan).

Tid: Seminariet inleds 3/12 kl 17.00
Plats: Moderaternas hus, Stora Nygatan 30, Stockholm
Kostnad: 250 kr

Anmälan sker till [email protected] eller per telefon 0733-54 10 47 senast tisdagen den 30 november. Betalning görs i förväg till bankgiro nr 762-3770.

Reseersättning kommer att medges till medlemmar i studentförbundet som är bosatta utanför Stockholms län med högst följande belopp:

Uppsala län: 100 kr
Skåne: 500 kr
Övriga Sverige: 300 kr

För att ersättningar skall utbetalas måste korrekt ifyllda reseersättningsblanketter samt färdbiljetter (motsv.) insändas till förbundets kansli.

Förbundsledningen bistår gärna med att försöka hitta lokalt boende.

Varmt välkomna!

Facebook-event: http://www.facebook.com/event.php?eid=164541613567159

This Post Has 2 Comments

  1. Ässet

    Spännande! Intressant att höra propagandister som Bachner m fl leta efter antisemitism som inte finns..Ska ni inte bjuda in Wiesenthalcentret också?

    1. Förbundssekreterare Mikael Lindholm

      Wiesenthalcentret har inte fått någon inbjudan den här gången, men det hade varit roligt att höra någon därifrån också. Så länge åhörarna förmår att inta en kritisk hållning till vad de hör — och det förutsätter jag — så ser jag inga problem med att bjuda in “propagandister”.

Leave a Reply