You are currently viewing Ulf gästar fms på försvarshögskolan 6 april

Ulf gästar fms på försvarshögskolan 6 april

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Föreningar

Ulf Kristersson håller tal om Putin, paradigmskifte & nya prioriteringar i säkerhetspolitiken. Föranmälan krävs!

Evenemanget riktar sig till studerande och arbetande vid Försvarshögskolan och medlemmar hos FMS Stockholm.

Den sjätte april kl 10:30-11:30 kommer moderaternas partiledare Ulf Kristersson till Försvarshögskolan för att hålla ett tal kring det rådande säkerhetsläget och Moderaternas försvarspolitik.

Det kommer finnas möjlighet att ställa frågor efter talet och det kommer att bjudas på fika utanför lokalen. Skolan är ett skyddsobjekt och omfamnas därför av speciella regler.

FÖRANMÄLAN KRÄVS!
Du måste vara föranmäld via anmälningslänk samt medlem i FMS Stockholm eller student/arbetande på FHS för att få delta på det fysiska evenemanget. Är du inte medlem i FMS Stockholm men önskar bli det? Länk finns här: https://fmsf.se/bli-medlem/. Antalet platser är begränsade. Anmälan sker via denna länk: https://forms.gle/G9p5thyqYCPXoyLp7

PRAKTISK INFO:
Plats: Sverigesalen, Försvarshögskolan
Tid: 10:30-11:30 (var på plats 10:15, anmälan kontrolleras i dörren).
Det går att hänga av sig kläder och väskor inne i Sverigesalen bakom läktaren. Det kommer finnas möjlighet att ställa frågor. Efter evenemanget kommer det finnas fika och kaffe på plats för evenemangets deltagare.

Har du frågor, skicka ett meddelande till Fria Moderata Studentföreningen i Stockholm på Facebook messenger eller maila [email protected]