You are currently viewing Sök europeisk ledarskapsutbildning

Sök europeisk ledarskapsutbildning

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Bloggen

European Democrat Students (EDS) kommer nästa år att arrangera EDS Leadership Academy, en utbildning i politiskt ledarskap som alla medlemmar i de studentorganisationer som är anslutna till EDS kan söka till.

EDS Leadership Academy är ett unikt program som syftar till att skapa kontakter mellan unga politiskt intresserade som vill utvecklas som ledare. Genom föreläsningar och diskussioner om ledarskap, effektiv politisk kommunikation och framtidens borgerliga politik på europeisk nivå ges deltagarna möjlighet få nya insikter och knyta internationella kontakter.

Utbildningen ges i Budapest och är uppdelad på två helger, 25–27 februari och 25–27 mars. EDS består alla kostnader utom resorna till och från Budapest.

Urvalsprocessen går till på följande sätt: Ansökningar skickas till Fria Moderata Studentförbundet, som därefter nominerar lämpliga kandidater. Det slutliga urvalet görs sedan av utbildningsarrangörerna baserat på insänt material.

Ansökningsbrev med motivering av varför du vill delta i utbildningen skickas till mig <[email protected]> allra senast den 4 januari tillsammans med ett CV (på engelska) och en två sidor lång personlig och kreativ PM på temat How do you describe a conservative leader?

Mikael Lindholm
Förbundssekreterare