You are currently viewing Frihetslistan är här!

Frihetslistan är här!

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Nyheter

Fria Moderata Studentförbundet vill se en moderatledd borgerlig regering med starka principfasta representanter. Inför valet har vi därför sammanställt en lista på Sveriges mest frihetliga kandidater till riksdag, kommun och landsting: Frihetslistan. Här kan du som liberal och konservativ student finna likasinnade kandidater från Moderaterna, Centerpartiet, Liberalerna och Kristdemokraterna. Kandidaterna har själva fått svara på ett antal frågor om allt från skatter till försvar och högre utbildning – och utifrån det blivit tilldelade ett frihetsindex.

Vill du också vara med och konkurrera om att bli nummer ett på listan? Genom att göra ett test med ett antal ideologiska och principiella frågor har du chans att hamna på vår lista över liberala och konservativa kandidater att lita på. Bör inkomstskatten sänkas? Bör Sverige ha en starkare grundlagsskyddad äganderätt? Bör universitet och högskolor i större utsträckning finansieras privat? Att kandidera till en politisk församling på ett liberalt eller konservativt mandat bör inte bara innebära att man kan svara på sakpolitiska frågor inför kommande mandatperiod. Det bör även innebära att man har en stabil ideologisk grund för långsiktighet och förtroende.

Gör det som många moderata kandidater redan har gjort – gå in på och visa för liberala och konservativa väljare att du är en röst att lita på! Gör testet här.