You are currently viewing Niklas Törnå ny politisk sekreterare

Niklas Törnå ny politisk sekreterare

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Nyheter

Vi har den stora glädjen att meddela att vi har valt Niklas Törnå till posten som politisk sekreterare för Fria moderata studentförbundet. Niklas kommer bland annat att arbeta för att stödja förbundets verksamhet i stort, planera resor och seminarium samt vara behjälplig för alla våra föreningar runt om i landet.

Niklas grundade förbundets nordligaste förening, Studentföreningen Aurorum i Luleå och har drivit den till nästan hundra medlemmar. Niklas har även varit engagerad i vårt internationella arbete genom flera resor med både European Democrat Students (EDS) och Student for Liberty (LibertyCon).

Utöver Fria moderata studentförbundet har Niklas bland annat en historia inom Utrikespolitiska föreningen i Luleå och medlem av Moderata studenters riksstyrelse 2019-2020.

Niklas genomförde sin grundläggande militära utbildning (GMU) vid Fältjägargruppen i Jämtland, har en masterexamen inom konstruktionsteknik och är för närvarande doktorand inom industriell byggande vid Luleå tekniska universitet. Hans forskningsprojekt berör hur kommunikationen mellan privata aktörer och kommuner ska fungera bättre.

Kontaktuppgifter:
[email protected]
0738281492

Foto: Alexander Wiklund