You are currently viewing Freedom Flotilla 2015

Freedom Flotilla 2015

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Nyheter

Frihetsvänner!

Den första veckan i juli arrangerar det politiska etablissemanget Almedalsveckan i Visby. Officiellt är det den främsta arenan för folkvalda att möta sina väljare på, men alla vet att det egentligen är ett tillfälle för Sveriges främsta étaister och särintressen att dricka kopiösa mängder rosévin ur box och äska pengar från generösa politiker. På många sätt är det en offentlig auktion på våra framtida skattepengar.

Självfallet kommer Fria Moderata Studentförbundet att närvara i detta omvända skatteparadis och få friheten att bryta igenom sorlet av förmynderi och socialism!

Vi kommer att segla med en segelbåt.

För segling från Ingarö gäller följande:
Losskastning fredag 26 juni
Förtöjning fredag 3 juli

Seglingen beräknas ta minst ett dygn.

Du som deltar förväntas vara behjälplig under själva seglingen, tidigare erfarenheter premieras. Väl i Almedalen skall samtliga deltagare vara aktiva i förbundets aktiviteter, det vill säga bland annat dela ut flygblad samt arrangera förbundets mingel och seminarium.

Avgift för resa och boende på segelbåt: 1200 kr per person.

Som alternativ till att resa och bo på segelbåt anordnar vi boende i Visby. För den som väljer att ta sig till Visby med färja kostar en färjebiljett just nu kring 220 kronor.

För boende gäller följande:
Incheckning söndag 28 juni
Utcheckning söndag 5 juli

Avgift för boende: 1000 kr per person.

Intresseanmälan görs snarast möjligt via nedanstående länk. Antalet platser är begränsade och nya engagerade föreningsmedlemmar kommer att premieras.

www.korturl.com/FreedomFlotilla2015