You are currently viewing Martin Bergman ny internationell sekreterare för FMSF

Martin Bergman ny internationell sekreterare för FMSF

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Nyheter

Fria Moderata Studentförbundets presidium har glädjen att utse Martin Bergman till ny internationell sekreterare.

Martin Bergman är 22 år gammal och före detta elitsatsande alpin skidåkare som tillbringat sin uppväxt i Skandinaviens och Europas skidbackar. Han studerar andra året Ekonomie kandidatprogrammet på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet och är medlem i FMS Göteborg.

Martin som växte upp i Falun har en tidigare bakgrund i Moderata Ungdomsförbundet i både Dalarna där han suttit i distriktsstyrelsen samt i Göteborg där han nu verkar. Han har ett djupt rotat intresse för internationella frågor och har erfarenhet från diplomatin när han har jobbat vid Storbritanniens ambassad i Stockholm och där kunnat följa brexitprocessen från insidan. Ideologiskt så placerar han sig själv som klassiskt (landsbygds-)liberal och drivs av att skapa möjligheter för människor att oavsett var de kommer ifrån ska ha möjligheten att på egna meriter ta sig dit de vill och nå sina egna mål.

”Med mitt djupt rotade intresse och engagemang för omvärlden och internationella frågor så är det med stolthet jag tar mig an uppdraget som internationell sekreterare. FMSF:s starka historia av internationellt engagemang förpliktigar och det är med största ödmjukhet jag ser fram emot att föra detta vidare!” säger Martin Bergman.

Presidiet har fullt förtroende för att Martin kommer att förvalta och utveckla Studentförbundets internationella engagemang väl.

Som internationell sekreterare kommer Martin att ansvara för Studentförbundets representation, delegationer och motioner vid EDS-möten runtom i Europa.

Är du själv intresserad av att följa med på nästa möte, kontakta Martin! Han nås på [email protected]