You are currently viewing Studentförbundet söker sekreterare

Studentförbundet söker sekreterare

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Nyheter

Stockholm 2019-11-06

Förbundssekreterare alternativt organisationssekreterare sökes

Fria Moderata Studentförbundet söker en förbundssekreterare alternativt organisationssekreterare till sitt kansli i Stockholm. Studentförbundet har funnits sedan 1942 och är ett förbund av liberala och konservativa studentföreningar vid landets universitet och högskolor.

Du bör ha god problemlösningsförmåga, vara stresstålig och trivas att jobba både ensam och tillsammans med andra. Tjänsten innebär mycket eget ansvar, men också flexibilitet och stor möjlighet att utveckla Studentförbundets verksamhet på eget initiativ.

Du kommer huvudsakligen att ansvara för förbundets administration i form av ekonomi, post, ansökningar och medlemsregister. Ekonomin kommer du att ansvara för i form av löpande bokföring, betalning av räkningar och fakturering. Vi ser därför att du har vana av och förståelse för ekonomisk redovisning. Arbetet kommer även att bestå i att bistå förbundets ordförande och presidium samt att sköta kontakt med studentföreningarna.

Arbetsuppgifterna kommer i övrigt att variera beroende på förbundets övriga verksamhet och kan bestå i allt från att organisera resor till Almedalen och Bryssel till att planera och genomföra förbundsseminarier och kampanjer.

Du bör ha erfarenhet av sociala medier och officepaketet. Det är en fördel om du tidigare arbetat i WordPress. Vi förutsätter att du delar Fria Moderata Studentförbundets liberala och konservativa värderingar.

Tjänstens omfattning och funktion som förbundssekreterare eller organisationssekreterare beslutas av presidiet och kommer att anpassas efter den tillträdande tjänstemannens möjligheter och kvalifikationer. Tidsomfattning kan anpassas mellan 50 och 100 procent. Tjänsten innebär att du kommer att arbeta på kontorstid liksom på kvällar och helger. Vi ser gärna att du kan börja snarast, men senast i januari 2020.

Ansökningar, i form av CV och personligt brev, skickas till förbundsordförande Catarina Kärkkäinen på [email protected] senast den 30 november 2019. Alla ansökningar som kommer in granskas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan satt slutdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!